Dr. Hauschka on 50-vuotias luonnonkosmetiikkasarja, johon on kehitetty oma hoitomenetelmä. Trendit tulevat ja menevät, Hauschkan kokonaisvaltainen hoitokonsepti perustuu siihen, kuinka iho toimii. Tavoitteena on tasapainoinen, hyvinvoiva iho, joka heijastaa hyvää kokonaisterveyttä.

Dr. Hauschka kosmetiikka on valmistettu laadukkaista luonnosta peräisin olevista luomu- tai biodynaamisesti viljellyistä raaka-aineista, ja ne valmistetaan oman erityisen rytmisen menetelmän mukaisesti. Kaikki tuotteet on sertifioitu luonnonkosmetiikan BDIH- merkillä tai kansainvälisellä luonnon- ja luomukosmetiikan NATRUE- merkillä.  Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- eikä säilöntäaineita. Niitä ei ole myöskään testattu eläinkokein.

Raaka-aineiden lääkinnälliset ominaisuudet yhdistettynä kasvitieteeseen saa aikaan tuotteita, joilla on hyvin suotuisa vaikutus ihoon. Dr.Hauschka kosmetiikan avulla iho saa tarvitsemansa kimmokkeen tasapainottumiseen ja oman luonnollisen elinvoimansa palauttamiseen. 


Dr. Hauschka tuotteilla tehtävät holistiset ihonhoidot perustuvat omaan rytmiseen menetelmään, jossa huomioidaan aina koko keho. Hoidolla vaikutetaan yksilöllisesti ihon sen hetkiseen kuntoon, ja hoidoista on useita eri variaatioita.

Hiljaisuudessa tehdyn hoidon aikana sinulla on aikaa kuulostella itseäsi ja tuntemuksiasi. Rentoutuneena itsetietoisuutesi kohoaa ja silloin sinun on helpompi saavuttaa yhteys omaan sisimpääsi. Tunnet rytmisesti toteutetun, rentouttavan hoidon vaikutuksen iholla ja kehossasi vielä pitkään hoidon jälkeen. Hoito saa ihosi hengittämään ja huomaat että jännityksistä vapautunut kehosikin hengittää levollisemmin. Olet silminnähden virkistynyt, vahvistunut ja kaunistunut.

Yksittäinen hoito koostuu useasta vaiheesta. Esimerkkinä kaksi tuntia kestävä Dr. Hauschkan klassinen hoito, jokaalkaa tuoksuvalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen sinut peitellään lämpimästi. Lämpö ja raajojen sivelyt saavat sinut rentoutumaan, jolloin ihosi on vastaanottavainen hoitotuotteille. Kasvot puhdistetaan monivaiheisesti, kuin kerroksittain, valmistellen aina seuraavaa hoitavaa vaihetta. Tärkeä osa hoitoa on kehon puhdistumisprosessia aktivoiva lymfastimulaatio, joka tehdään siveltimin ja käsin. Naamio, decolteehieronta ja kohon herättely vähitellen jatkavat vielä hoitoa kiireettömässä tunnelmassa.

Hoidossa käytettävät vartalo-öljyt, ampullit, naamiot, hoitonesteet ja -voiteet, valitaan aina yksilöllisesti sen hetkisen ihon kunnon mukaisesti. Lisäksi hoidon aikana käytettyjen aineiden aromaterapeuttiset tuoksut, lämpimien ja kylmien kompressien vaihtelut hemmottelevat aistejasi monipuolisesti.

 


Miksi juuri Dr.Hauschka?

Koska se on ihonhoitoa, joka huomioi koko ihmisen. Se on laatua ja aitoutta.

Holistinen ihonhoito on yhtä lailla sisäistä kuin ulkoista ihonhoitoa, jossa tavoitteena on ihon toiminnan tasapainottaminen. Kun väistämättä altistumme lukuisille ulkoisille ja sisäisille rasituksille, se näkyy iholla. Eri ihmisillä eri tavoin. Toimintaterapeuttina minua kiinnostaa elämän rytmisyyden harmonisointi, koska tasapainossa oleva rytmi on yksilön terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeää, oleellista.

Hoito perustuu menetelmään, joka sisältää useita terapeuttisia elementtejä ja mitä enemmän näitä hoitoja teen, sitä vakuuttuneempi olen hoitojen laaja-alaisista vaikutuksista. Hoitoon kuuluvat rauhallisuus, peittely, lämpö, hiljaisuus, kosketus, tuoksut, lymfa sekä oikeat hoitotuotteet yhdessä tervehdyttävät ja palauttavat elinvoiman.

Saat laadukasta hoitoa ihollesi, voit tulla virkistymään ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja jatkaa päivääsi levollisin tunnelmin. Sinulla on erityinen, rentoutettu ja hemmoteltu olo. Saat elämyksen, joka antaa esimerkiksi oivalluksia siitä kuinka kohdella itseä myötätuntoisesti. 

Voit halutessasi hyödyntää hoitosarjan tuotteita ja hoitomenetelmää omassa päivittäisessä ihonhoidossasi. Sarjan tuotteet tasapainottavat, aktivoivat, suojaavat, rentouttavat ja uudistavat, sekä kiinteyttävät ja hoitavat ihoa. Tavoitteena on, että iho oppii löytämään ihanteellisen tasapainon ja ylläpitämään sitä.  Opastan ja kannustan sinua saavuttaaksesi tavoitteesi.

*

Elisabeth Sigmund, Dr.Hauschka-kosmetiikkasarjan kehittäjänä on sanonut että; Tunsimme toki olevamme kapinallisia kehittäessämme perinteistä poikkeavaa kosmetiikkaamme. Se sama pioneerihenki velvoittaa yhä ja siinä hengessä minäkin haluan polkuani kulkea. Tule mukaan!

                                                                          Lue lisää dr. Hauschkasta täältä.