Dr. Hauschka kosmetiikka on valmistettu laadukkaista luonnosta peräisin olevista raaka-aineista, oman erityisen rytmisen menetelmän mukaisesti. Kaikki tuotteet on sertifioitu luonnonkosmetiikan BDIH- merkillä tai kansainvälisellä luonnon- ja luomukosmetiikan NATRUE- merkillä.  Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- eikä säilöntäaineita. Niitä ei ole myöskään testattu eläinkokein.

Raaka-aineiden lääkinnälliset ominaisuudet yhdistettynä kasvitieteeseen saa aikaan tuotteita, joilla on hyvin suotuisa vaikutus ihoon. Dr.Hauschka kosmetiikan avulla iho saa tarvitsemansa kimmokkeen tasapainottumiseen ja oman luonnollisen elinvoimansa palauttamiseen. 


Dr. Hauschkan klassinen hoito alkaa tuoksuvalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen sinut peitellään lämpimästi. Lämpö ja raajojen sivelyt saavat sinut rentoutumaan, jolloin ihosi on vastaanottavainen hoitotuotteille. Hoidossa käytettävät ampullit, naamiot, vartaloöljyt ja voiteet valitaan aina yksilöllisesti sen hetkisen ihon kunnon mukaisesti. Tärkeä osa hoitoa on kehon puhdistumisprosessia aktivoiva lymfastimulaatio, joka toteutetaan siveltimin ja käsin. Lisäksi hoidon aikana käytettyjen aineiden tuoksut hemmottelevat aistejasi monipuolisesti.

Rytmisesti toteutetun, rentouttavan ja kokonaisvaltaisen hoidon vaikutus tuntuu iholla ja koko kehossa vielä pitkään hoidon jälkeen. Olosi on virkistynyt ja vahvistunut. Ihosi hengittää ja huomaat että jännityksistä vapautunut kehosikin hengittää levollisemmin.

Hoidon aikana sinulla on aikaa kuulostella itseäsi ja tuntemuksiasi. Rentoutuneena itsetietoisuutesi kohoaa ja sinun on helpompi saavuttaa yhteys omaan sisimpääsi. 


Miksi juuri Dr.Hauschka?

Koska se on enemmän.

Voit tulla virkistymään ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja jatkaa päivääsi levollisin tunnelmin. Sinulla on hemmoteltu olo.

Voit lisäksi hyödyntää hoitosarjan tuotteita ja menetelmää omassa päivittäisessä ihonhoidossasi. Sarjan tuotteet tasapainottavat, aktivoivat, suojaavat, rentouttavat ja uudistavat, sekä kiinteyttävät ja hoitavat ihoa. Tavoitteena on, että iho oppii löytämään ihanteellisen tasapainon ja ylläpitämään sitä.  

Dr.Hauschka on holistista ihonhoitoa, joka mukailee elämän rytmejä ja toimintaterapeuttina minua kiinnostaa elämän rytmisyyden harmonisointi. Tasapainossa oleva rytmi on yksilön terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeää. Se vaikuttaa pintaa syvemmälle. Se auttaa kokonaistumaan ja kaunistumaan.

Elisabeth Sigmund, Dr.Hauschka-kosmetiikkasarjan kehittäjänä on sanonut että; Tunsimme toki olevamme kapinallisia kehittäessämme perinteistä poikkeavaa kosmetiikkaamme. Se sama pioneerihenki velvoittaa yhä ja siinä hengessä minäkin haluan polkuani kulkea. Tule mukaan!

Lue lisää dr. Hauschkasta täältä.