Dr. Hauschka on 50-vuotias ihonhoitokonsepti, joka perustuu WALA Heilmittel GmbH:n lääketieteelliseen ja farmaseuttiseen tietämykseen sekä kemisti Rudolf Hauschkan ja kosmetologi Elisabeth Sigmundin visioon ja uurastuksen. Heidän kehittämänsä holistinen ihonhoito sisältää hoitolassa toteutettavan hoitomenetelmän sekä DrH- tuotteet. 

Dr. Hauschka- tuotteet valmistetaan oman erityisen rytmisen menetelmän mukaisesti.   Luonnosta peräisin olevat raaka-aineet viljellään  laadukkain luomu- tai biodynaamisin perustein, ja kaikki tuotteet on sertifioitu luonnonkosmetiikan BDIH- merkillä tai kansainvälisellä luonnon- ja luomukosmetiikan NATRUE- merkillä.  Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- eikä säilöntäaineita. 

Trendit tulevat ja menevät, Hauschkan kokonaisvaltainen hoitokonsepti perustuu siihen, kuinka iho toimii. Raaka-aineiden lääkinnälliset ominaisuudet yhdistettynä kasvitieteeseen, saa aikaan tuotteita joilla on hyvin suotuisa vaikutus ihon toimintaan. Tavoitteena on tasapainoinen, hyvinvoiva iho, joka heijastaa hyvää kokonaisterveyttä.


Holistinen ihonhoito Dr. Hauschkan mukaan perustuu omaan rytmiseen menetelmään, jossa huomioidaan aina koko keho. Hoidolla vaikutetaan yksilöllisesti ihon sen hetkiseen kuntoon, ja hoidoista on useita eri variaatioita.  

Yksittäinen hoito koostuu eri vaiheista, ja se aloitetaan jalkakylvyllä.  Lämpö ja rentoutuminen auttaa kehoa vapautumaan jännityksistä  ja silloin hengitys virtaa levollisesti. Hiljaisuudessa tehdyn hoidon aikana on aikaa kuulostella itseä ja omia tuntemuksia. Saatat nukahtaa, tai voit antaa mielen kulkea siellä unen ja valveen rajamailla. Samalla aisteja hemmotellaan aromaterapeuttisilla tuoksuilla sekä lämpimillä kompresseilla. Tärkeä osa hoitoa on kehon puhdistumisprosessia aktivoiva lymfastimulaatio, joka tehdään siveltimin ja käsin. 

Hoidon aikana iholle käytettävät hoitotuotteet valitaan aina yksilöllisesti sen hetkisen ihon kunnon, sekä tavoitteiden mukaisesti.

 


Miksi juuri Dr.Hauschka?

Koska se on ihonhoitoa, joka huomioi koko ihmisen. Se on laatua ja aitoutta.

Holistinen ihonhoito on yhtä lailla sisäistä kuin ulkoista ihonhoitoa, jossa tavoitteena on ihon toiminnan tasapainottaminen. Kun väistämättä altistumme lukuisille ulkoisille ja sisäisille rasituksille, se näkyy iholla. Eri ihmisillä eri tavoin. Toimintaterapeuttina minua kiinnostaa elämän rytmisyyden harmonisointi, koska tasapainossa oleva rytmi on yksilön terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeää, oleellista.

Hoito perustuu menetelmään, joka sisältää useita terapeuttisia elementtejä ja mitä enemmän näitä hoitoja teen, sitä vakuuttuneempi olen hoitojen laaja-alaisista vaikutuksista. Hoitoon kuuluvat rauhallisuus, peittely, lämpö, hiljaisuus, kosketus, tuoksut, lymfa sekä oikeat hoitotuotteet yhdessä tervehdyttävät ja vahvistavat. Saat elämyksen,  joka muistuttaa sinua siitä miltä tuntuu, kun on hyvä olla. 

Saat laadukasta hoitoa ihollesi ja apua hankaliinkin iho-ongelmiin. Halutessasi voit hyödyntää hoitomenetelmää itsesi päivittäisessä hoidossa. DrH tasapainottaa, aktivoi, suojaa, uudistaa, kiinteyttää, rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa.  Tavoitteena on, että iho oppii löytämään ihanteellisen tasapainon ja ylläpitämään sitä.  

*

Elisabeth Sigmund, Dr.Hauschka-kosmetiikkasarjan kehittäjänä on sanonut että; Tunsimme toki olevamme kapinallisia kehittäessämme perinteistä poikkeavaa kosmetiikkaamme. Se sama pioneerihenki velvoittaa yhä ja siinä hengessä minäkin haluan polkuani kulkea. Tule mukaan!

                                                                          Lue lisää dr. Hauschkasta täältä.